Japánnyelv-oktatási Szimpózium és MJOT Éves Közgyűlés

Szeptember 1-jén (szombaton) 9:00-16:00 óráig kerül megrendezésre a Japán-Magyar Együttműködési Fórum Japánnyelv-oktatási Szimpóziuma.

A Japán Alapítvány Budapesti Irodájának jóvoltából a Szimpózium után, 16:15-tól 17:45-ig tartjuk a Magyarországi Japánnyelv-Oktatók Társaságának éves közgyűlését.

Kérjük teljes jogú tagjainkat (Magyarországon élő japánnyelv-oktatók), hogy vegyenek részt a közgyűlésen!

Ha valamilyen okból nem tudnának résztvenni, kérjük megjelenő kollégáiknak átadva a csatolt `meghatalmazás`-t bízzák meg őket a döntéssel, vagy hatalmazzák meg az Intézőbizottságot. Utóbbi esetben kérjük, hogy a meghatalmazást augusztus 31-ig aláírva, pdf formátumban küldjék el Gotó szenszei emailcímére.

Ahogy korábban jeleztük, 2012. szeptember 1-én (szombat) kerül megrendezésre a Japán-Magyar Együttműködési Fórum Japánnyelv-Oktatási Szimpózium. A Szimpózium a 2007-ben beindított Együttműködési Fórum elmúlt 6 évének tapasztalatait, eredményeit mutatja be.

A magánvállalatok támogatása révén létrejött Fórum komoly hatást gyakorolt a magyarországi japánnyelv-oktatásra, melynek áttekintése kiemelt figyelmet érdemel, ezért a szeptember 1-i Szimpózium eltér az eddig megrendezett szemináriumainktól.

A hazai japánnyelv-oktatás fellendítését hosszú évek óta támogató Magyarországi Japán Nagykövetség részéről Ito Tetsuo Nagykövet Úr tisztel meg jelenlétével, aki a Szimpózium megnyitásnak alkalmával köszöntő beszédet mond.

Az MJOT közgyűlés után, a 18:00-tól kezdődő összejövetelen öt fiatal japánnyelv-oktató számol be továbbképzésük eredményeiről, amelyen augusztus 24-ig bezárólag vettek részt a Japán Alapítvány Kansai Központban. Önt is szeretettel várjuk az összejövetel helyszínén (a Japán Alapítvány Budapesti Irodától gyalog megközelíthető), ahol étellel és itallal készülünk.

A Szimpóziumon való részvétel, beleértve a 18:00 órától kezdődő összejövetelt, a résztvevők számára díjtalan. Vidékről érkező résztvevőink útiköltségét, valamint két napi szállás költésgeit (napi maximum 10.000ft összegig) térítjük.

Tekintettel a Szimpózium jelentőségére bízunk abban, hogy minél többen megtisztelnek részvételükkel, és a Nyelvoktatók Társasága is a lehető legmagasabb létszámmal képviseli magát rendezvényünkön.

Létrehozva 2012. augusztus 29. szerda, 00:00

Vélemény, hozzászólás?