Hungarian (formal)Japanese(JP)
Bejelentkezés
Szavazás
Honnan hallottál rólunk?
 

29-30. Közép-kelet-európai Japánnyelv-Oktatási Szeminárium

2012. február 18-án (szombat) és 19-én (vasárnap) kerül megrendezésre a 29-30. Közép-Keleteurópai Japánnyelv-Oktatási Szeminárium. A jelentkezési határidő módosult, 2011. december 22-e csütörtök 16 óráig még lehet jelentkezni!

 

Bővebben...

 

24. MJOT Hírlevél

Ide kattintva elolvasható a 24. MJOT Hírlevél.

 

MJOT a Nyelvparádén

Idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a Nyelvparádé. Péntektől vasárnapig lehet ellátogatni a Millenárisra, ahol különböző nyelviskolák mutatkoznak be. Az eseményen idén is résztvesz a MJOT. Ha többet szeretne megtudni rólunk, tevékenységünkről és kiadványainkról, feltétlenül látogasson el hozzánk!

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Időpont: 2011. szeptember 2-4. 10:00- 18:00

Helyszín: Millenáris Park B csarnok

 

23. MJOT Hírlevél

Ide kattintva elolvasható a 23. MJOT Hírlevél.

 

Beszámoló a 3. Japán Nyelvi Táborról

2011 július 4-től 8-ig tartott az idei Japán Nyelvi Tábor. Idén is a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán került megrendezésre, 25 diák részvételével. Tavaly érkeztek résztvevők Horvátországból és Olaszországból is, idén a Kaszpi-tenger partján fekvő Kalmük Köztársaságból érkezett 5 diák és tanár.

Bővebben...

 

Japán Nyelvi Tábor

Idén harmadszorra kerül megrendezésre a Magyarországi Japánnyelv-Oktatók Társasága (MJOT) szervezésében a JAPÁN NYELVI TÁBOR! Részletekért olvass tovább vagy kattints ide és ide!

 

Bővebben...

 

ブックフェスタ - Kedvezményes Könyvvásár

A Budapesti Japán Iskola a március 11-i katasztrófa károsultjainak megsegítésére kedvezményes könyvvásárt tart május 22-én, vasárnap.

ブックフェスタ

 

Bővebben...

 
Ki olvas minket?
Oldalainkat 18 vendég böngészi
Képek a galériából
Linkek