Hungarian (formal)Japanese(JP)
Bejelentkezés
Szavazás
Honnan hallottál rólunk?
 

MJOT Éves Gyűlés és a Japán Alapítvány Szemináriuma

2014. október 11-én kerül megrendezésre a Japán Alapítvány szemináriuma, melynek témája a motiváció. A szeminárium után tartjuk a MJOT Éves Gyűlését.

 

Bővebben...

 

29. MJOT hírlevél

Feltöltöttük a 29. MJOT hírlevelet, ide kattintva letölthető.

 

Tárgymutató a Magyar-japán tematikus szógyűjteményhez

A MAGYAR-JAPÁN TEMATIKUS SZÓGYŰJTEMÉNY magyar nyelvű tárgymutatója letölthető innen.

 

Magyar-Japán Tematikus Szógyűjtemény

Kedves MJOT Tagok!

Örömmel szeretnénk bemutatni a MJOT Kaki-sorozat új tagját, a Magyar-Japán Tematikus Szógyűjteményt. A szógyűjtemény a nyelvvizsgákon gyakran előforduló 15 fő témában kb. 10.000 szót tartalmaz, a CEFR szerinti besorolásban A1-től C2 szintekig. 300 oldal, a széria többi tagjának (szógyűjtemények, érettségire felkészítő feladatgyűjtemények) méretében.

Ára 2800 Ft.
A MJOT-tól (mjot49 kukac gmail.com) és hamarosan a Szaku webáruházban (szakubolt.jojapan.hu) lehet kapni.
Reméljük, hogy a tanárok és a diákok is hasznosnak fogják találni. Kérünk szépen Mindenkit, hogy hirdesse!

 

Képes illusztrációk a Dekiru tankönyvhöz

A „Képes illusztrációk tantermi használatra a Dekiru japán nyelvkönyvhöz” anyag elkészítésének ötlete 2011-ben, a Dekiru nyelvkönyv megjelenése után fogalmazódott meg. Ez a nyelvkönyv Magyarországon elsőként közelített a japán nyelv tanulásához komplex módon, a verbális és nem verbális kommunikáció sikeressége elengedhetetlen részének a kultúra megismerését tartva.

A Gáspár Annamária (www.gasparannamaria.hu) által készített illusztráció gyűjtemény 150 illusztrációt tartalmaz, melyek a Dekiru osztálytermi használatában nyújtanak új, izgalmas lehetőségeket, ugyanakkor az egyéni tanulásban is segítenek. Az illusztráció gyűjtemény ingyenesen letölthető honlapunkról.

 

Bővebben...

 

Beszámoló a 21. Japán Nyelvi Szónokversenyről

2014. március 22-én került megrendezésre a 21. Japán Nyelvi Szónokverseny. Ebben a cikkben csatolmányként letölthető az idei beszédek anyaga, mely nemcsak a Szónokversenyre készülőknek segíthet, hanem változatos témái révén a japán nyelvet oktató kollégáknak és japánul tanuló diákoknak is.

A megtekintéshez kattintson ide!

 

21. Japán nyelvi Szónokverseny

2014. március 22-én 11:00-17:00 óra között kerül megrendezésre a 21. Japán Nyelvi Szónokverseny. Helyszín: Deák téri Evangélikus Gimnázium (Budapest V. kerület, Sütő utca 1.). Bővebb információ: www.supikon.hu

Az alábbiakban a jelentkezési feltételekről olvashat.

 

Bővebben...

 
Ki olvas minket?
Oldalainkat 16 vendég böngészi
Képek a galériából
Linkek